اولین تداکس آنلاین دانشگاه رازی برگزار شد - صفحه نخست

اولین تداکس آنلاین دانشگاه رازی برگزار شد

هسته تداکس مرکز استارتاپ دانشگاه رازی «اولین تداکس آنلاین ایران» را به میزبانی کرمانشاه برگزار کرد

تداکس، برنامه‌‌ای است که به صورت محلی سازماندهی و اجرا می‌شود تا علاوه بر دنبال کردن فلسفه‌ تِد (TED.com) برای به اشتراک گذاشتن ایده‌های با ارزش، تجربه‌ی حضور در رویدادهای اصلی TED را برای شرکت‌کنندگان ایجاد می نماید

در یک رویداد  TEDxسخنرانی‌های زنده زمینه‌ساز مباحث و گفتگوهای عمیق‌تر و موثرتری میان شرکت کنندگان می‌شود. در واقع، این رویدادها،TEDx  نامیده می‌شود و در این نام x به معنای رویداد TED با سازماندهی مستقل است  TEDxباید مجوز برگزاری را از موسسه TED دریافت کنند.

هسته تداکس دانشگاه رازی مجموعه‌ای است که برای نخستین بار در دانشگاه‌های غرب کشور و برای اولین بار در ایران با پخش آنلاین برگزار کرد. گردهمایی‌های تداکس همواره با یک تِمِ کلی برگزار شده که تمامی فعالیت‌ها حول محور همان تم انجام گرفته است.. تمی که گروه تداکس دانشگاه رازی برای این دوره برگزیده است، «نگاه» نام دارد. این انتخاب در این جهت انجام شده که بتوانیم به همه چیز از «از زاویه‌ای نو» بنگریم و جامعه‌ای نو را بیافرینیم. همیشه راهی بکر هست که قدم نهادن در آن می‌تواند بهترین بازده را داشته باشد.

در این رویداد افراد صاحب نظر و متخصص در زمینه‌های کاری خود به معرفی تجارب و ایده‌هایی که ارزش گسترش می‌پردازند.

سخنرانان تداکس دانشگاه رازی:

• دکتر قطب الدین صادقی (هنر و تجربه(
  • دکتر مجتبی شکوری (آموزش(
  • دکتر سیاوش وزیری (پزشکی(
  • کتایون ریاحی (فعالیت های اجتماعی(
  • حبیب اشتری و مینا فعال (طیعت و جهانگردی(
  • مظفر عبدالله (کارآفرینی(
  • دینا دوستی (موسیقی(
  • سمیرا هاشمی (مهندس(

محمدپویا پروین، علی مالمیر، سعید حشمتی، آرین عزیزی‌پناه، محمدرسول پیرهوشیار، جاوید حسینی، صباح بیگرضایی، زهرا طاهرآبادی، آیدا نجومی، محمدمهدی فقیهی، مهسا قادری، احسان صالح‌نژاد، معین حسین پور و کامران بساطی، اعضای هسته تداکس دانشگاه رازی هستند